Pagina's

zaterdag 19 oktober 2013

To happiness and beyond

Terwijl Pieter, Marcel en ik vroeg op moesten staan om naar het congres te gaan (begon iedere dag om 8uur!) gingen Frank en Susan hun geluk ergens anders zoeken ;)
Woensdag gingen zij op weg naar de Universal Studios in LA. Volgens de Garmin 37 minuten vanaf Anaheim, maar het duurde toch anderhalf uur eer ze er waren. Drie jaar geleden zijn Marcel, Susan en ik er ook geweest, dus ik wist ongeveer wat Frank ging beleven: de studiotour natuurlijk en leuke attracties zoals Jurrasic Park waar ze zeiknat uitgekomen zijn. Tot op de onderbroek! Maar met een graadje of 30 was dat niet zo erg.
Helaas hadden ze op de terugweg weer lange file. Het voordeel was dat we ongeveer tegelijkertijd in het hotel arriveerden. Richting Disney Down Town gelopen en gezellig bij Tortilla Joe .... gegeten :) met een Margarita! 

Donderdag konden Frank en Susan met hun California City Pass nog keer naar Disney. De attractie waar we geen 150 minuten voor in de rij wilden staan, hebben zij, omdat ze heel vroeg in het park waren, met een fast pass wel gedaan. De Cars ride was dus leuk! En het Ghirardelli's ijsje hebben Marcel en ik ook gemist ;( misschien in San Francisco nog? Starbucks heeft voor ons inmiddels een grote concurrent met Ghirardelli's!. Tot 's avonds hebben zij zich wederom vermaakt met de leuksattracties.
Omdat er 's avonds niet zoals 3 jaar geleden een groot Educause party was (gisteravond ook al niet) zijn we samen met Pieter bij Rainforest cafe gaan eten. Vulcano!!


Nog een paar congresuurtjes op vrijdag en we kunnen starten met onze roadtrip. Volgens planning! De shutdown is afgelopen! Yeah!!
Greetings, Judith

1 opmerking: