Pagina's

zaterdag 19 oktober 2013

Looking for some flowers for our way to SF

Het congres is voorbij! Rond 12 uur hebben uitgecheckt bij het Ramada Plaza hotel waar we 6 nachten goed geslapen hebben. Op weg via 101 naar Lompoc waar ons volgende hotel staat!
In 1 van de voorsteden van Ventura hebben we een lekker broodsoepje gegeten (rond broodje met tomatensoep).



Op het moment dat we de zee spotten was Susan in Nederland jarig. Hier moet ze nog een paar uur wachten op haar kadootjes :) De volgende stop was Santa Barbara, een gezellig mooie badplaats, ooit de wereldhoofdstad van de film. Dit is nog te zien aan de vele theaters. Even geflaneerd over de pier en daarna door de winkelstraat. Leuk waren de vele kleurrijke piano's in de straat waaraan iedereen mocht spelen, dat gaf het stadje een relaxte sfeer.


Daarna nog een uur door gereden naar bloemenstad Lompoc. Onderweg langs de prachtige kustweg wederom genoten van een schitterende zonsondergang. Even na 19u00 arriveerden we in Embassy Suites Hotel.
Via Google en Foursquare een eettentje gezocht. En gevonden. Mi Amore. Dat bleek een lekkere Italiaan te zijn. Met ons vieren 2 pizza's en een pitcher Sam Adams. Een dogy bag was toch nog nodig.
Op tijd weer naar bed. Morgen een feestje te vieren!!

Good Night!
Judith

1 opmerking: