Pagina's

donderdag 21 oktober 2010

Woensdag 20 oktober San Diego 19u00 (NL 4u00)

Wat een feel-good-day was/is dit weer.
Vanmorgen zijn we om 8u00 weer richting ontbijtzaal gegaan. Heerlijk ontbijtje met mijn 1e bagel sinds we in Amerika zijn, vers fruit en lekker vers gebakken scrumbled eggs met knisperende bacon. Jammie. Daarna in 1 uurtje richting Sea World gereden, om 11u00 waren we in het park.
Wat heb ik genoten van de shows.
De dolfijnenshow Blue Horizons was voor mij een geweldige vervanging voor het gemiste 'O' van Cirque du Soleil in Las Vegas. De zeeleeuwenshow samen met de zee-ottertjes was grappig. En de Shamu show 'Believe' was magnifiek, ontroerend mooi. Wat zijn walvissen prachtige, fantastiche dieren. Ik had dit niet willen missen.
@Sylvia we hebben geen visjes meer gekocht om te voeren. Hoorde van Susan dat dolfijnen zo fijn voelden, dat is me niet gelukt, maar vind het ook niet erg. Op afstand kan je ook enorm genieten. Wel een rog aangeraakt :)
Vanmorgen vertrokken we uit Anaheim met regen, het beloofde ook een regenachtige dag te worden. Maar het was zonnig. Als je verwacht dat het de hele dag gaat regenen en er is meer zonneschijn dan je dacht, dan word je daar ook zoveel blijer van. Het is zoveel mooier als het zonnetje schijnt, zou de oma van Heleen en Marty zeggen. Maar omdat de weersvoorspellingen zo slecht waren, was het ook niet druk in het park. Elke keer goede plaatsen tijdens de shows (niet in de soak zone gezeten ;) gelukkig!) en no lines.
Iets voor sluitingstijd hebben we het park verlaten om in te checken in ons verblijf voor vannacht Heritage Inn, een echt Amerikaans motel, natuurlijk weer met 2x 2persoonsbedden. Alles keurig schoon.
We twijfelen nog of we naar de oude haven, oude stad gaan of gewoon lekker hier in de buurt wat eten. Morgen staan de Universal Studios op het programma, dus weer een drukke dag.
Het wordt hier in de buurt, we gaan naar de Blue Parrot waar we al onze zorgen kunnen achterlaten volgens hun website. Maar zorgen, die hebben we hier niet, alleen waar we elke dag moeten gaan eten, en dat weten we nu.
Dus byebye. Tot morgen en @Loes misschien tot strakjes via Skype als je wakker bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten