Pagina's

dinsdag 19 oktober 2010

Maandag 18 oktober Las Vegas 18u00 (NL 3u00)

Jullie slapen lekker :) Ik heb ook heerlijk geslapen in Vegas!
Ik geef nu mijn voeten ff wat rust. We hebben weer wat rondgesjokt.......
Ik mocht vanmorgen uitslapen. Haha. Om 9u00 klopten Marcel en Susan op de deur.
ons hotel
We hebben ovenachting zonder ontbij, dus gingen we op breakfast-jacht. Dat is wel waar we deze vakantie het meeste tijd in stoppen, het zoeken van leuke, gezellige, lekkere eetgelegenheden waar je geen uren hoef te wachten op een plaatsje. We zijn alle 3 niet zo goed in kiezen! *grijns* Tot nu toe allemaal wel goed gelukt.
We hebben nog een uur rondgelopen om uiteindelijk bij 1 van de vele Starbucksen neer te strijken. Niet nadat we bij de Coca Cola fles naar de beschikbare shows hadden gekeken. Maar collega Judith Driesen had gelijk, minder shows op maandagavond en degene die ik graag wilde zien Ka van Cirque de Soleil had een off day. Dus besloten om de beschikbare gratis shows maar te gaan bekijken, we blijven hollanders. Straks, over een uur of 2, gaan we naar de show van Treasure Island, die heel mooi zou zijn.
Ik ben vandaag in Rome, Parijs, Luxor, Venetiƫ, New York geweest.
It is a mad mad world.
het San Marco plein in Venetiƫ, binnen!!
@Judith D: dat jij hier wilt wonen? dat snappen we toch niet.
We zijn ook nog naar het oude Vegas in Fremont geweest, is echt een oud casino-paradijs, misschien dat we vanavond nog terug gaan. Wel met de bus want het was toch een saai stuk (5 miles) lopen geweest als we dit te voet hadden gedaan. Goed dat mijn reisgenootjes de bus prefereerden, thx!
overal kan je aan de zuurstof mocht je daar behoefte aan hebben, ondertussen word je gemasseerd, ook kan je op elke hoek van de straat je voeten later masseren. Blijkt geen overbodige luxe te zijn.

Tot op heden de beurs goed op de knip kunnen houden. Het is echt een troosteloos gezicht al die (oude) mensen die via een life-line (creditcard aan een koordje) aan de gokkast vast zitten.

De lichtjes doen het weer in Las Vegas!!
Nu even snel douchen, gemakkelijke schoenen aan en weer op stap.
Bedankt voor alle reacties via mail, sms, blog en facebook, dat vind ik erg leuk!



O ja, het was vandaag lekker zonnig weer 25 graden, dus Heleen toch geen paraplu nodig gehad ;)

1 opmerking:

  1. Ik had ook wel in dit grappige hotel willen slapen. Leuke blogs Judith, je kan er wat van.
    Liefs, Frenske

    BeantwoordenVerwijderen