Pagina's

vrijdag 22 oktober 2010

Donderdag 21 oktober Hollywood 23u00 (NL 8u00)

Hey folks, Jujuutje is in Hollywood!

Gisteravond lekker en gezellig gegeten bij de Blue Parrot In San Diego met een kan Margarita voor 10 dollar, Susan en ik hadden ieder 3 glazen! Marcel moest rijden die hield het bij Lemonade.
Viel om 21u00 in een diepe slaap om om 00u00 weer klaarwakker te zijn. Heb even een uurtje gelezen en toen na een onrustige nacht (snurkende buurman :P) vertrokken we om half 8 richting Los Angeles. Maar heb eerst een half uurtje geskyped met Frank, Tobias en Loes. Fijn om hen even te zien en te spreken.

Vandaag de hele dag op de Universal Studios rondgelopen. Was weer een leuke ervaring maar niet zo speciaal als de feel good parken Disney en SeaWorld.
Hier kreeg je interessante inkijkjes op de set, hoewel je weet dat alles nep is, ging de magie er voor mij hier wel een beetje af. Maar de 1 uur durende studio tour was top, zo ook het spannende ritje door Krustyland van de Simpsons. De 4d Shrek was leuk, maar heb de laatste week te veel 3d-filmpjes gezien, je weet ongeveer wanneer je wat kunt verwachten.De 8baan van de Mummy heb ik eerst door Marcel en Susan laten doen en daarna toch in geweest, ging vooruit én achteruit! niet over de kop gelukkig. De wateratractie van Jurrasic Park hebben we vanwege het zwaar bewolkte weer niet gedaan, hadden geen zin om nat te worden, we hadden het al koud genoeg. De Special Effect Stage en Waterworld waren ook leuk.
Maar voorlopig weer genoeg pretparken gezien.
Om 5u00 ging het park dicht vanwege een speciale halloween-nacht. Dat is wel leuk nu, alle parken zijn in Halloweensfeer aangekleed. We hebben nog wat souveniertjes gescoord om bij Bubba Gump Shrimps (ja ja die van Forrest Gump :)) lekkere garnalen te eten.

Daarna een spannende en drukke rit over de Hollywood / Sunset Boulevard naar ons hotel. Een eenvoudige maar schoon hotelkamer met maar 1 bed dit keer! Onze laatste 2 nachten in Amerika zijn aangebroken.
Morgen de highlights van Hollywood bekijken, we hebben een tour van 2 uur geboekt, daarna gaan we hier in de buurt wat rondlopen. De walk of fame is hier maar 500 meter vandaan, dus we zitten lekker centraal.Heeft Marcel weer goed gekozen :)
We hebben weer netwerk op de kamer, maar een trage dit keer, ik zal nog proberen wat leuke foto's te uploaden, maar anders doen ik dat wel weer als we thuis zijn. Inmiddels al zo'n 1000 kiekjes geschoten!

Welterusten!

2 opmerkingen:

  1. Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
    Forrest Gump

    See you at Sunday.
    Frank

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Frank: ik moet hier enorm om lachen, waarom dat merk je zondag wel. Bye love xxx

    BeantwoordenVerwijderen