Pagina's

zaterdag 3 november 2012

Vrij-dag

Vandaag hadden we een vrije dag. Dat betekende voor sommigen lekker een uurtje langer slapen, maar voor Jef, José, Frank en ik heel vroeg opstaan. Om half 5 ging de telefoon, onze wake-up call en even na 5 uur stond de taxi klaar die ons naar het vliegveld van Kathmandu bracht. Wij hadden een mountain-flight geboekt.
Van velen hadden we gehoord dat het de moeite waard was, en dat was het zeker. We vonden het wel jammer dat we in een 'groot' vliegtuig werden gestopt ipv in een kleintje. Van Mahesh begrepen we later dat ze dat doen als er erg veel mensen zo'n vlucht boeken. Er kunnen toch maar een beperkt aantal vliegtuigen rondcirkelen boven de Himalya. We hadden wel allemaal een 'window-seat'. Eerst verschenen de bergen aan de ene kant van het vliegtuig en mocht de andere kant 1-voor-1 de cockpit in. Daarna draaide het vliegtuig en hadden de andere passagiers zicht op de bergen. De stewardessen liepen heen en weer om te vertellen welke bergtop we zagen, maar die kan ik op de foto's niet allemaal herkennen. Niet alle foto's zijn even geweldig (kleine, vieze vliegtuigraampjes), maar het geeft een indruk.



Om 9:00 waren we weer terug voor het ontbijt.
Daarna ging iedereen zijn eigen weg. Ingrid en Josefien gingen nog een keer onze allereerste wandeling beleven. Jef, José en Han zijn samen gaan shoppen. En Helma, Frank en ik ook, we hebben allemaal leuke souveniers gekocht :)

's Middags zijn Frank en ik nog even een paar uurtjes gaan slapen.
's Avonds weer heerlijk gegeten in Vajra Guest House.
Nog maar 2 dagen ....

Namasté
Judith

Ik hoor van verschillende mensen dat ze graag willen reageren op het blog maar niet weten hoe dat te doen. Onderaan elke blogpost is een reactiemogelijk (klik op .. reacties). In het tekstveld kan je je bericht typen. Selecteer vervolgens bij 'reageer als' (uitrolmenu achter profiel selecteren) de optie 'anoniem' en klik op publiceer. Als je de optie anoniem selecteer, zet dan wel je naam in het tekstveld anders weten wij niet van wie het berichtje is. Zo zou het moeten lukken. Reacties zijn leuk en welkom!! :)

1 opmerking:

  1. Anoniem3/11/12

    blij dat jullie weer wifi hebben zal afkicken worden als jullie weer thuis zijn voor ons met alle mooie verhalen 's ochtends, nog veel plezier

    groetjes lilian

    BeantwoordenVerwijderen