Pagina's

donderdag 4 augustus 2011

Sarah's hoogtepunten

Wat een verrassing! Bij terugkomst in ons hotel stond dit te wachten ....






Van mijn blogmaatje Marcel en zijn vrouw Susan. Superlief!! Het verhaal hierbij is dat toen Susan in Las Vegas vorig jaar jarig was (waar ik ook bij was) we ieder een chocoladetaart (bijna ;)) hebben opgegeten. Hilarisch was dat. Dit is echt een te gek kado op deze dag vol verrassingen.
Frank had de kamer versierd en er lagen kadootjes van hem, de kinderen en mijn lieve vriendin Heleen.




Ons Starbucks ontbijt verliep chaotisch maar die hebben we uiteindelijk in Central Park opgegeten. Daarna hebben we hier 2,5 uur gewandeld. Wat een oase van rust in deze gekke stad. Het is echt zoals iedereen zegt: Iedereen jogt, fietst, sport, mediteert en slaapt in dit park. Even stilgestaan bij het gedenkteken van John Lennon om vervolgens anderhalf uur in het American Museum of Natural History te lopen. Je kan hier wel een hele dag vertoeven. Maar het bezoek stond eigenlijk niet op de planning maar de kaartjes zaten toch in The New York City Pass. Dus hebben we de skeletten van de dinosaurussen gezien en een prachtige film over het ontstaan van de sterren in het Hayden planetarium. Echt heel mooi.
Daarna met de metro naar Times Square. Dat was niet zo'n succes. Uiteindelijk loop je onder de grond ook nog veel wat je beter bovengronds kunt beleven. Maar we hebben het meegemaakt :)
Van de kinderen (excuus: mijn lieve lieve allerliefste kinderen) kreeg ik een voorstelling kado. We hebben kaartjes voor Zarkana van Cirque du Soleil!! In Radio City Music Hall, vanavond om 8 uur!
Daarna zijn we door Rockerfeller Center gelopen, een milkshake bij MacDonalds gescoord. Het postkantoor gezocht én gevonden. De Legowinkel bezocht en St. Patrick 's Cathedral.
Nu even opgeknapt. Een snel hapje gegeten bij de beste pizzeria van New York (volgens de tv dan). Nu even schuilen voor de regen :( maar straks Cirque du Soleil!!
Love from New York City xxx


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 opmerking:

  1. Anoniem4/8/11

    Zo zie je maar weer! What goes around, comes around :) Omdat jij zo aardig bent voor iedereen, krijg je ook veel liefde terug. Je verdient het!
    Big Kizzzzzz

    Joan

    BeantwoordenVerwijderen