Pagina's

woensdag 3 augustus 2011

The Big Apple

We zijn er! En ik heb op mijn Nederlandse verjaardag al op de Empire State gestaan :)






We landden gisteren om 15u30 lokale tijd op JFK. We hadden een prima vlucht met regelmatig een hapje en drankje.
Na de (1e!) line voor de douane mochten we zowaar het land in :)
Daarna wachten op de Shuttlebus die ons naar ons hotel Wellington in midtown Manhattan bracht. Een mooie rit. In dus bus in de traffic Jan van New York werd in 50 in Nederland. Verschillende sms'jes kreeg ik al.
We zitten op de 15e verdieping met uitzicht op een muur. De kamers tegenover elkaar, geen tussendeur dus. De kinderen hebben een grote kamer met koelkastje en magnetron en een beetje uitzicht op 7 th Avenue.
We zijn meteen gaan wandelen, een hotdog en pretzel gescoord aan een karretje, een paar ;) Starbucks gezien. Op Broadway gelopen, Times Square, de M&M store, de Disney winkel en toen maar meteen doorgewandeld naar The Empire State!!!
De line viel mee, binnen een half uur door de beveiliging. Onze New York City Pass geactiveerd en toen wachten op de lift naar de 80e verdieping, in minder dan een minuut! De laatste 6 verdiepingen hebben we gelopen.
Her was niet zo romantisch als in Sleepless in Seattle :( er waren iets meer mensen ;) maar het was een super hoogtepunt aan het begin van mijn 50e verjaardag.
Om half 1 lokale tijd rolden we het bed in.
Nu is het half 9. Ben verwend met kadootjes en gaan aan een nieuwe dag in NY beginnen.
Big hug
Judith



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 opmerkingen:

  1. Lang zal ze leven! Laaaaaang zal ze leven laaaaaaang zal ze leven in de gloooioria. In de glooooooria in de glooooriaaaa. Hieperdepiep hoera!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem3/8/11

    Hey Judith! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een geweldig Sara-feest is dit. Wij krijgen nu echt de kriebels hoor. Nog precies vier weken voor ons. Heel veel plezier voor jullie allemaal in the Big Apple. We kijken uit naar je volgende blog. Groetjes, Eric en Anita

    BeantwoordenVerwijderen