Pagina's

zondag 17 augustus 2014

Bye bye Bali

Na 2 dagen zon, zee en zwembad verlaten we over een paar uur het prachtige godeneiland Bali.



Heerlijk om 2 dagen helemaal niets anders te doen dan lezen, puzzelen, slapen en eten. 
We zat in splinternieuw (open sinds april) resort dat aan alle Westerse standaarden qua hygiëne voldeed. Zelfs wat betreft veiligheid. De meeste auto's werden bij de ingang gecontroleerd op bommen ... De vriendelijkheid straalde bij iedereen er vanaf. En het ontbijt voldeed aan Frank's standaarden ;). Vreemd vonden we wel dat we per dag een borg moesten betalen van een half miljoen roepies, dat was niet van te voren gemeld. Al met al een heerlijk verblijf, maar niet het meest memorable ;)

Morgenochtend begint Tobias dan aan zijn coschap in Jakarta terwijl Frank en ik nog kijken of we nog iets moois in de Javaanse miljoenenstad kunnen vinden.
Op naar het vliegveld!

2 opmerkingen:

  1. Bali hebben wij ervaren als een stukje paradijs op aarde. Ook ons resort in Sanur was geweldig. Mooie herinneringen. In Jakarta.vonden wij ons bezoek aan Batavia-stad erg de moeite waard. Het koloniale verleden proef je hier heel sterk (O.a. café Batavia, ophaalbrug, het vroegere stadhuis met vruchtbaarheidskanon). Geniet van jullie laatste dagen in Jakarta en alvast een voorspoedige terugreis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Judith,

    Dit is wel andere koek dan de Zeeuwse stranden ;-). Het ziet er prachtig uit allemaal! Ga er nog lekker van genieten en tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen