Pagina's

zaterdag 16 oktober 2010

Vrijdag 15 oktober Anaheim 23u00 (NL 8u00)

Goedemorgen Nederland, voor jullie is het al weer zaterdag voor mij nog steeds vrijdag.

Ik zou eigenlijk moeten gaan slapen...zo moe. Maar ik wilde jullie even laten weten dat ik vandaag in Disneyland in een 8baan heb gezeten. Mijn familie gelooft dit nooit, maar ik heb 2 getuigen! Ik stond na afloop helemaal te 'sjeeken'. Dit valt voor mij in de categorie 'eens maar nooit meer'. En hij ging ook nog over de kop! Echt waar!
Vanmorgen zijn we naar de afsluitende sessies van het congres geweest. Ik moet blog dag 2 nog afmaken en 3 ook nog. Doe ik morgenochtend misschien, moet ik wel snel doen anders ga ik dingen vergeten.
Rond half 12 waren we terug op de hotelkamer en heb ik even met Frank en Wouter geskyped. Fijn.
Daarna zijn we naar Disney gegaan.
Het was vandaag niet zulk mooi weer, vanmorgen tijdens de wandeling van het congres miezerde het zelfs een beetje. Gelukkig heb ik wat vestjes bij me.
Naast de 8baan, een wildwaterrivier ala Pirana in de Efteling waarin we lekker nat werken (gelukkig scheen inmiddels het zonnetje) hebben we een paar leuke 3D films gezien, een geweldige Aladin musical en als afsluiting een kleurrijk waterspektakel, erg feelgood. En toen we het terrein afliepen zagen we een prachtige vuurwerkshow dat afgeschoten werd op het andere Disneypark waar het halloweenfeestje van Mickey aan de gaan was. @Tobias je zou ervan genoten hebben!
Ik ben even in bad gaan liggen. Was zo koud van vermoeidheid.
Morgen zal ik nog wat foto's uploaden. Nu slapen.
Truste. Kus.


2 opmerkingen:

  1. Hoi Judith, dat was feest dus! Groeten aan Marcel en zijn vrouw. Ik zit ondertussen aan de rand van las Vegas. Deel 1 van de reis is voorspoedig verlopen, maar LA uitkomen was 1 ramp. Als jullie dat willen zeker voor 2 uur 's middags wegwezen, anders sta je bijna 2 uur vast! Veel plezier verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Ger thx voor de tip! dat waren we zeker ook van plan. We plakken er vandaag nog een dagje Disney aan vast en dan gaan we morgen op tijd richting Vegas. Een goede reis verder. Hou ons op de hoogte, das leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen