Pagina's

woensdag 20 oktober 2010

Dinsdag 19 oktober Anaheim 23u00 (NL 8u00)

Even een snelle update. Ik moet gewoon een paar uren goed slapen want morgen staat weer een drukke dag op het programma. Ik geniet van elke dag, maar hoeveel indrukken kan een mens verwerken?
Na de gekke kermisstad Las Vegas vertrokken we richting Hoover Dam, we hadden gehoord dat dit een indrukwekkend bouwwerk was en dat was het ook.
Maar voor we vertrokken had Marcel een verjaardagsontbijt voor Susan geregeld. Champagne, 3 giga stukken chocoladetaart met pure nutella erop. Het was geweldig leuk en heerlijk maar we kregen die stukken natuurlijk niet op. De champagne heeft Susan voor de avond bewaard en de taart werd genuttigd met een heerlijke Starbucks.
Na de Hoover Dam heeft Marcel ons weer veilig richting Anaheim geloodsd. Het zonnige weer maakte plaats voor mist en regen, dat was vervelend rijden voor hem. De rit duurde zo'n uur of 5. We checkte rond half 6 in om vervolgens een half uur later de straat over te steken en bij het Honda Center te kijken of er nog kaartjes waren voor de basketbalwedstrijd Lakers-Jazz. Het was nog lang niet uitverkocht. We hadden plaatsen op de bovenste rij. Het was weer een belevenis om zo'n wedstrijd te zien. Hoe het publiek geanimeerd wordt tijdens de wedstrijd, de cheergirls, de muziek tijdens de wedstrijd om het thuisteam, de Lakers, te ondersteunen. Helaas hielp het niet, ze verloren.
Ik lig nu in een hotelkamer, zo koninklijk, voel me net een prinsesje :P Met (nep) gobelin als sprei, schilderijen met landschappen en nep vergulde lijsten, een secretair, een heerlijke fauteuille. Het heeft wel wat.
Geen foto's dit keer. Geen tijd en Blogger (waarmee deze site gemaakt is) heeft deze functie even op onbeschikbaar gezet, dat komt even goed uit.
Tanden poetsen. Morgenochtend om 8u00 moet ik met een dicht koffer bij Marcel en Susan aankloppen. We gaan naar San Diego, Sea World. Het wordt helaas wel een rainy day morgen. Het is niet anders.
Dagdag!

2 opmerkingen:

  1. Dag prinsesje tussen het gobelin,
    Wat een enerverend verblijf in the States. Geniet er nog enkele dagen van, daarna kun je hier weer genieten van koud en nat weer, maar vooral weer bij je gezin zijn! Je zult wel eventjes nodig hebben om "bij te komen" van alle indrukken en ook vermoeienissen. Enjoy yourself in Sea World,
    Pauline en Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Willy&Pauline hier ook Hollands weer nu :S regen en maar 17 graden maar nog niet zo koud als bij jullie begreep ik. groetjes xxx

    BeantwoordenVerwijderen